Jenniskens Duurzame Energiesystemen

Bouw, Verbouw en Wonen

Jenniskens Duurzame Energiesystemen

Energie besparen? Uw huis verwarmen zonder afhankelijk te zijn van stijgende energieprijzen? Dat kan. Jenniskens uit Rijkevoort ontwikkelt en installeert verwarmingsystemen die volledig gestookt zijn op hout of biomassa (houtsnippers, pellets, organische materialen). Bovendien weet Jenniskens ook alles over warmtepompen en hybride verwarmingssystemen. Om het pakket compleet te maken is Jenniskens ook thuis in de wereld van zonnepanelen. Door de juiste configuratie is hier een hoog rendement mogelijk. Inderdaad: op en top duurzaam!

De systemen van Jenniskens kunnen uw CV-installaties of gas-, olie- of propaaninstallatie volledig vervangen. Maar minder kan natuurlijk ook: ook combinaties van systemen zijn mogelijk. Jenniskens werkt voor particulieren, maar ook voor bedrijven en heeft veel ervaring met grote geavanceerde producten in de industriële en agrarische sector.

Paul Jenniskens werkt veel met producten van de Oostenrijkse kachelbouwer Hargassner. Een kwaliteitsmerk afkomstig van een bedrijf met ontzettend veel ervaring en know-how. Paul Jenniskens gaat voor kwaliteit en eerlijkheid. Kachels met enorm veel mogelijkheden, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Foto Jenniskens Duurzame Energiesystemen
Jenniskens Duurzame EnergiesystemenKampweg 55447 NK Rijkevoorttel. 0485-372736info@jenniskenstechniek.nljenniskenstechniek.nl