Van Gemert Installatiegroep b.v.

Van Gemert Installatiegroep b.v.

Van Gemert Installatiegroep b.v.

Met 65 betrokken medewerkers adviseren, begeleiden en beheren wij alle voorkomende technische installaties in onder andere woningen. Uniek in de Maasvallei doordat we zowel de elektrotechnische als het loodgieters vak volledig beheersen. Zoekt u alleen een elektricien of alleen een loodgieter? Dat kan natuurlijk ook.

Wij zijn dé totaalinstallateur bij u om de hoek en gaan altijd voor de oplossing die het beste bij uw smaak én budget past. Van het aanleggen van een stopcontact tot het plaatsen van een warmtepomp of het levensloop bestendig maken van een woning: bij ons bent u aan het juiste adres! Onze klanten vinden dat ook: "Het klikte vanaf het begin goed met de medewerkers en voordat je de monteurs iets gevraagd had, was het al geregeld. De monteurs dachten goed mee met de bouw en het waren ook altijd dezelfde personen: een groot pluspunt." (Familie van der Pol, Gemert).

Ook weten wat Van Gemert Installatiegroep voor u kan betekenen? Bel 0478 - 50 71 71. Of loop eens binnen in onze installatievakwinkel in Overloon of Mill. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Foto Van Gemert Installatiegroep b.v.Foto Van Gemert Installatiegroep b.v.
Van Gemert Installatiegroep b.v.Oploseweg 12b5825 HN Overloontel. 0478-507171info@vangemertbv.nlvangemertbv.nl