Jet Hendriks Interieur- Exterieurstylist

Jet Hendriks Interieur- Exterieurstylist

Jet Hendriks Interieur- Exterieurstylist

Ieder mens, ieder gezin en ieder bedrijf is uniek. Daarom maakt Jet Hendriks nooit een kopie en zijn al haar interieurplannen uniek. Kleurkeuze, materiaalgebruik en indeling van de ruimte zijn telkens anders. Haar doelstelling: het gevoel van bewoners en gebruikers vangen en een ruimte creëren waar zij zich voor meer dan 100% prettig voelen.

Jet Hendriks is interieurstylist en ontwerper. Bedrijven en particulieren schakelen haar in voor klein advies en voor grote projecten. Advies in de vorm van kleuradvies voor schilderwerk of keuze van het behang. Grote projecten van A tot Z waarbij ook de indeling van de nieuwe of vernieuwde ruimte ter sprake komt. Indien wenselijk ontzorgt en ontlast zij haar klanten van begin tot eind, zodat zij niet meer na hoeven denken over de indeling van de ruimte en de plaats van lamp en stopcontact. Jet heeft hierbij niet één stijl, maar past de stijl aan aan de behoefte van klant en opdrachtgever.

Jet werkt graag samen met andere bedrijven en creatieve geesten in het Land van Cuijk. Op de beurs van Maasvalleiwonen is zij te vinden met grafisch bureau Zomer op Zaterdag en de Huisstijlmakelaar. Samen laten ze zien hoe letterlijk en figuurlijk 'iets nieuws' wordt geboren op interieurgebied.

Foto Jet Hendriks Interieur- Exterieurstylist
Jet Hendriks Interieur- ExterieurstylistHeggenrank 95835CG Beugentel. 06-51669860info@jethendriks.comjethendriks.com