Nieuws

Geslaagde beurs Maasvalleiwonen

Geplaatst op: Zaterdag 30 september 2017

De vierde editie van de Maasvalleiwonen beurs, afgelopen weekend in het Ebben Inspyrium in Cuijk, was een succes. De organisatie telde ruim 2.000 bezoekers en is daarmee dik tevreden aangezien het merendeel van de bezoekers de beurs bezocht met gerichte vragen en concrete interesse.

De deelnemers aan de bouw- en woonbeurs waren enthousiast. Het overgrote deel van de bezoekers had namelijk een duidelijke doelstelling bij het bezoek aan de beurs. "Anders trotseer je al die wegomleidingen niet," lacht mede-organisator Leo van den Heuvel. "De randvoorwaarden waren niet optimaal. De hele omgeving zat verstopt en dat mooie weer draagt ook niet bij. Mensen wilden naar buiten. De mensen die toch de beurs bezochten, hadden hier een goede reden voor. En daar gaat het om bij onze deelnemers." Van den Heuvel baseert zijn verhaal op de enquêtes die ROC-leerlingen afnamen onder bezoekers én op de positieve reacties van de standhouders.

'Haal uw woonwensen dichterbij', zo luidde de slogan van de beurs. Onder dat motto waren in het Inspyrium een kleine 50 bedrijven te vinden met alles op het gebied van bouwen, verbouwen, wonen en inrichten. Deze bedrijven maken deel uit van internetportaal Maasvalleiwonen.nl.